Nyárspolgár BBQ

2014.március.07. Márkaséf

Barbecue sütőeszközök

A hobbiszinten művelt BBQ két másik szabadidős tevékenységhez hasonlítható: a fotózáshoz és a horgászathoz. A fotózással való első számú analógiája az esszenciális készülékigény. Ahhoz, hogy barbecue technikával süthessünk, mindenképpen szükséges egy stabil eszköz. Bármelyik típushoz is tartoznak, a…

Tovább ››

 

Címkék: eszközök faszenes grillsütők

2014.március.05. Márkaséf

Smoke ring

A barbecue-technika egyik védjegye. Közvetlenül a külső húskéreg alatt keletkező, 2-8mm vastag rózsaszín gyűrű, amely a hosszan tartó alacsony sütési hőmérséklet és a minőségi, tiszta, finoman kezelt és adagolt füst eredményeként születik meg. A 110-120C körüli…

Tovább ››

 

Címkék: BBQ-szókincs BBQ-szókincs R-Z

2014.március.04. Márkaséf

Barbecue és Grill definíciók

Barbecue Ételkészítési technika: lassú tűzön, hagyományosan 230-250F (110-120C) tartományban, de mindenképpen 150C-on belül, fatüzeléssel vagy természetes faszénnel képzett indirekt hőn, hosszan elkészített hús. A Nyárspolgár BBQ blog a barbecue fogalmát szigorúan a fenti…

Tovább ››

 

Címkék: BBQ-szókincs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása