Leírás
- Az első magyar nyelvű autentikus barbecue szakácskönyv második, bővített kiadása
- A barbecue alapjai 11 nagy fejezetben bemutatva
- Továbbá barbecue technikák és receptek: sütési metódusok, húsok, szószok,köretek és desszertek
- Több száz színes fotóval:sütés- és ételfotók, portrék és hangulatok
Ízelítő a tartalomból
A Chefparade és a Nyárspolgár BBQ barátsága és a barbecue iránti közös szenvedélye több évre tekint vissza. Együtt indultunk el egy felfedezőútra a barbecue világában, amelyre most meghívunk Téged is!
Könyvünk célja: feltárás, tanulás, megértés, egy ételkészítési és életszemlélet bemutatása. Low&slow, füstön sütés lassú tűzön. Értő kézzel és fogékony lélekkel barbecue-zni egyfajta megérkezést jelent a főzés világában.
Jó utazást kívánunk minden kedves Olvasónknak!
Több száz színes fotóval
Egyedülállóan gazdag képi anyag, több nagyszerű fotográfus által készített képekkel, egyedi rajzos illusztrációkkal.